• Eten en drinken

Beleef een smaakvol eindejaar met De Vleeshalle!

Eten en drinken |

Wie eindejaar zegt, zegt ovenhapjes. En kroketjes. Een lekker stuk zalm (of een overheerlijk vegan gerecht!). En als afsluiter natuurlijk dé bûche, met een koffietje en pralines of petit-fourtjes achteraf. 😋

Ik hoef het aan de ouders, koks, feest- en sfeermakers onder jullie vast wel niet te zeggen, jullie als stille kracht achter menig geslaagd kerstdiner: daar kruipt verdorie toch wel wat tijd in, hé! Dus heeft De Vleeshalle, in hartje Mechelen, voor jullie dit jaar dé oplossing. Al het lekkers van De Vleeshalle, naar u thuis gebracht. Zo kan je de voeten omhoog leggen terwijl iedereen alsnog geniet van een overheerlijk feestdiner.

Net zoals het dagelijkse concept van de Vleeshalle, kan je voor je feestmenu zelf samenstellen waar je allemaal van wil proeven. Kies je voor de artisanale kroketjes als voorgerecht, of toch eerder de heerlijk authentieke totopos con frijoles negros? Om te delen. Of lekker voor jezelf, dat kan ook. En ga je voor je hoofdgerecht voor een Italiaanse topklassieker ossobuco met spaghetti, of zijn heerlijk pittige enchilada’s met gerookte kip in adobo meer jouw ding?

Wat jouw smaak ook is, je kan zelf jouw (wereld)feestmenu kiezen en bestellen via www.smaak-box.be . En zo hoeft de kok in de familie eens niet de hele avond achter het fornuis gekluisterd te staan. Zeg nu zelf: heerlijk eten én gezellig tijd met elkaar door kunnen brengen, daar draait het toch écht om tijdens de feestdagen?

Loopt het water je trouwens al in de mond? Wacht dan niet te lang om jouw feestmenu samen te stellen, hé! Om jouw bestelling voor Kerstmis te plaatsen heb je nog tijd tot en met 20 december, voor Oudjaar kan je nog beslissen tot en met 27 december.

Na bestelling wacht jouw feestmenu op jou in De Vleeshalle in de Huidevettersstraat 7, waar je het voor Kerstmis op 24 december tussen 11 en 14u kan komen ophalen. En voor Oudjaar mag je jouw lekkers komen ophalen op 31 december tussen 11 en 14u.

Ik zou alvast zeggen: smakelijk, hé!

📍 Huidevettersstraat 7, 2800 Mechelen

Foto © De Vleeshalle

#ad #native