• Weetjes

Beste (Mechelse) wensen voor 2022!

Weetjes |

“Merryneum”. Zó, vertelt de Facebook-pagina van de Britse quiz QI me, wordt het niemandsland tussen kerst en nieuw genoemd. “Die vreemde week die vooral bestaat uit het eten van overschotjes en dutjes doen.

Geen idee hoe uw week eruitzag, maar veel dutjes zijn er hier niet aan te pas gekomen. En dus…. neem ik vanaf vanmiddag tot het einde van het jaar (haha!) verlof. Niet getreurd, trouwens: een volledige column volgt op maandag én de nieuwsbrief ook. En ondertussen ben ik nog volop méér toffe activiteiten aan het verzamelen. Tips zijn trouwens altijd welkom op astrid@mijnstad.be, hé! 👀

Maarreuh, gezien het nieuwe jaar eraan komt: wat zijn jullie plannen voor januari? Heb je goede voornemens die je dan gaat oppikken? Ben je jouw perfecte koopjesroute voor de solden al aan het uitstippelen? Of heb je nog een weekje verlof en ga je vooral nog eens van een dagje (weekendje) Mechelen genieten?

Ik ben eens curieus! Alvast m’n beste wensen voor 2022 en tot volgend jaar! (En schiet mij alstublieft niet af voor die flauwe mop, da’s nu eenmaal traditie, hé! 😁)