• Wat te doen

Circus Ronaldo wordt 50 jaar en iedereen mag meevieren! 🥳

Wat te doen |

In Mechelen in Circus Ronaldo al een waar begrip, maar wist je dat ze sinds 1971 al heel de wereld rond toeren? Van Canada tot Nieuw-Zeeland, met een cultuurprijs in Barcelona tussendoor: maar liefst 50 jaar lang al zorgen meerdere generaties van deze vrolijke bende met elke show opnieuw voor spektakel en verwondering. Het mag dus niet verbazen dat hun gouden jubileum met dezelfde flair gevierd wordt!

Op de grindparking aan de Nekker wordt van 8 tot 17 oktober een heus Mechels circusfestival georganiseerd, met onder andere:

🎪 …een authentiek circusdorp, met veel tenten en heerlijke Ronaldosfeer.

🎪 …veel Ronaldovoorstellingen: het nieuwe Sono Io?, maar ook hernemingen van Swing, Fidelis Fortibus, La Cucina dell Arte en vertoningen van het prachtige Magneet Man in een bijzondere reizende cinema.

🎪 …het bonte gezelschap van Mechels circustalent in de piste tijdens een speciaal samengestelde Mechelse Soirée Composée.

🎪 …een sfeervolle bar met hapjes en drankjes, muziekale intermezzo's en verrassende randanimatie.

Benieuwd naar het hele programma? Dat vind je op de pagina van ‘50 jaar Circus Ronaldo’ van het Cultuurcentrum Mechelen. Wacht wel niet te lang met het boeken van je tickets, want ze vliegen de deur uit! Zelf kon ik voor morgen nog een ticket voor de voorstelling ‘Swing’ bemachtigen, waar ik écht al onwijs naar uitkijk!

Foto © Mechelen Houdt Je Warm / Circus Ronaldo