• Shopping

De ‘perfect fit’ vind je bij Sjampion Jeans!

Shopping |

De ideale jeans vinden in een gigantisch aanbod; het is geen eenvoudige opdracht. Dat weten ook Wim en Belinda, uitbaters van Sjampion Jeans. De familiezaak in de Guldenstraat, zorgt al sinds 1981 voor het beste jeans-advies in Mechelen en ver daarbuiten. Vader Louis startte de zaak in der tijd samen met zoon Wim. Ondertussen zijn Wim, samen met zakenpartner Belinda en dochter Daisy, nog steeds even gepassioneerd om de klant met de glimlach te bedienen. Met steeds negen- tot tienduizend exemplaren in huis, beschikt Sjampion Jeans over een mooi aanbod van bekende en kwaliteitsvolle jeansmerken, zoals LEE en Levis, zowel voor mannen als vrouwen. Je komt gegarandeerd thuis met een tijdloos exemplaar, dat heel lang zal meegaan!

Bij hun klanten staan ze er bekend om steeds het perfecte advies te geven én te garanderen dat de klant met the perfect fit naar buiten wandelt. Wim & co zitten er vaak boenk op! Met jaren ervaring op de teller heeft Wim slechts één blik nodig om voor de persoon in kwestie de perfecte jeans uit zijn hoed te toveren. Op de achtergrond afwachten tot de klant zijn slag slaat; dat is niets voor Wim. Hij is steeds eerlijk ten opzichte van de klant en zal altijd met een perfect passend alternatief komen. Mensen komen bijgevolg van heinde en ver om van de top-service bij Sjampion jeans te genieten.

Van vrijdag 25 februari tot zondag 6 maart gelden er bij Sjampion Jeans kortingen van 10% op de hele collectie! Tijdens het Warm Welkom Weekend in Mechelen, zal je dus ook bij Sjampion Jeans extra in de watten gelegd worden. Op zondag 6/03 zijn ze ook open van 13u tot 18u. Lijkt ons het ideale moment om je versleten jeans eens te vervangen!

📍 Guldenstraat 11

Afbeelding © Astrid Leriche