• Weetjes

Drie tips om een Valentijnsgeschenkje cadeau te doen in Mechelen 💖

Weetjes |
to do in Mechelen
De Fortuyne Mechelen

De avonturen en ervaringen van onze urban influencer Astrid zullen jammer genoeg niet meer op Mijn Stad te volgen zijn. Zo een vrolijke spring-in-’t-veld vol pit heeft nog duizenden uitdagingen die ze wil aangaan in haar jonge leven. Wij wensen haar dan ook al het succes toe en zijn zeker dat Mechelen en de volgers van Mijn Stad voor altijd in haar hart zitten 😍.

Maar geen zorgen: wij zijn er nog steeds voor jullie om jullie te voorzien van tips voor leuke adresjes en activiteiten in jullie favoriete stad! Aangezien Valentijn bijna voor de deur staat, geven we graag enkele tips mee om uw lief, echtgeno(o)t(e) of gewoon een toffe vriend(in) eens goed in de bloemetjes te zetten.

Indien je een cadeautje wilt voor een zoetebek is ‘the Cacao Project’ misschien wel iets voor jou. Chocolatier Pieter Vaes maakte hier zijn levenswerk en werd opgeleid door onder andere de klepper Dominique Persoone. Pieter houdt ervan om te experimenteren met kleur en vorm en verkoopt zowel klassieke pralines als pralines met een hoek af.

Voor wie het al wat meer mag kosten, kan zijn partner een juweeltje cadeau doen! Atelier Silverstones bevindt zich in hartje Mechelen en maakt handgemaakte zilveren en gouden juwelen, waar vakmanschap, originaliteit en een tijdloos design centraal staan. Nicole en Rudy creëren pareltjes en 80% van de juwelen zijn bovendien ‘pièces uniques’. Guys, remember: diamonds are a girls best friend 💎.

We horen de mannen onder ons al denken; “ja allemaal goed en wel, maar als ik de verkeerde chocolade, of erger nog een lelijk juweeltje koop, sta ik daar ook voor Piet Snot’. Voor iedereen who likes to play it safe; met een traktatie op een romantisch dinertje kan je niet veel verkeerd doen. Denk in dit geval zeker aan de Fortuyne. Ideaal voor een Valentijnsdate, aangezien je hier aan ‘food sharing’ kan doen en dus tussendoor makkelijk handjes kan vasthouden 🤭. Het heerlijk menu verandert om de acht weken en bedient zowel vlees-, vis- als groenteliefhebbers op hun wenken. En als je Valentijnsdate zodanig spectaculair was dat de ‘wedding bells’ afgaan, kan je de Fortuyne onmiddellijk al als trouwlocatie boeken.

Genoeg inspiratie om je geliefde even te verrassen! En voor alle single ladies & gentlemen onder ons; verwen jezelf ook eens hé 😉.

Afbeelding © De Fortuyne