• Shopping

Een warme touch met liefde voor vakmanschap: da’s Isidore Home!

Shopping |

Eigenlijk viel dit pop-up winkeltje me te laat op. Ik kon pas écht eens binnenspringen toen Isidore Home op de Brusselsesteenweg al op z’n laatste dag zat. Bij het binnenwandelen vielen de leuke kleurrijke kussens en de prachtig gevlochten manden me meteen op. En wat volgde was een ongelofelijk toffe babbel met eigenares Kathleen!

Want wist je dat Kathleen van opleiding archeologe is en dan lang als airhostess gewerkt heeft? Je merkt dan ook voor welke culturen ze veel bewondering heeft, omdat elementen ervan mee in de zelf-gedesignde items verwerkt zitten. Het Byzantijnse goud, de kleurrijke Afrikaanse prints: ik word er wel vrolijk van! Ook belangrijk voor haar: oog voor ambachten. “Ik ben zelf niet handig, maar heb heel wat ontzag voor de ambachten”, lacht ze.

Heb je de pop-up gemist? Niet getreurd! Er is een gelijknamige webshop. En, vertelt Kathleen me: “Vanaf het voorjaar 2022 zullen we te vinden zijn in de Brusselsepoortstraat. Het gebouw zijn we nu nog wel volop zelf aan het renoveren (lacht).” Ik kijk er alvast naar uit!

📍 Brusselsepoortstraat 15, 2800 Mechelen (binnenkort!)