• Weetjes

Zie ik de lichtjes aan de Haverwerf… 🥰

Weetjes |

Wie is die Astrid eigenlijk? 👋

Hey! Ik ben Astrid Leriche, de urban influencer voor Mijn Stad Mechelen 🤙

Ik ben geboren én getogen Maneblusser, met sinds juli maar liefst 29 jaar ervaring. 🥳 Mijn middelbaar, dat was Pitzemburg, aan den Botanique. Dat was altijd heerlijk om dan op mooie dagen even in het park te gaan zitten. Om te studeren, ging ik naar Antwerpen én Brussel. Maar… omdat ik mijn mooie Mechelen niet kon missen, heb ik altijd gependeld (en ook behoorlijk vaak gevloekt op de treinen, maar soit!). Alhoewel ik al heel mijn leven in Mechelen woon, vind ik het nog altijd zá-lig om nieuwe plekjes te leren kennen, toffe weetjes te ontdekken en gewoon elke dag opnieuw verliefd te worden op ons prachtig dorp-op-stadsformaat.

Mijn favoriete Mechelse uitspraak? “Daddis ien mè een frank blad”. Wie me kent, weet dat dat ook van toepassing is op mezelf. Rechtuit en zonder er doekjes om te winden: bennekik!

In m’n vrije tijd ben ik met honderden (tientallen) verschillende creatieve projecten bezig, waardoor ik me ook met plezier smijt in m’n full-time als Mechelen-bestoefer en stadsontdekker. Als rasechte curieuzeneus vind ik het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en hun verhalen te ontdekken. Als je dus zo’n interessant persoon kent (of bent!), volg me dan zeker op Facebook en Instagram, en stuur me een bericht met jullie tips en weetjes. Mensen maken uiteindelijk de stad, toch?

Wil je graag op Mijn Stad verschijnen met jouw zaak, topevent of hotspot, laat het me dan trouwens gerust weten 👉 astrid@mijnstad.be

Tot snel! ❤️