• Wat te doen

Geniet van jouw Halloween-weekend met deze tips!

Wat te doen |

Amai, was er nog iemand compleet uit het oog verloren dat dit weekend een verlengd weekend is? Ik had het zelf bijna compleet gemist dat maandag ook een vrije dag is. 🙈

Kan je, net als ik vóor m’n opzoekwerk, ook nog tips kan gebruiken om jouw weekend gruwelijk gezellig in te vullen? Dan heb ik alvast een paar aanraders voor je bijeengezocht!

🎃 De schaatsbaan organiseert Halloween On Ice op vrijdag 29/10! Je kan er tussen 19u45 en 21u30 bangelijk discoschaatsen, al dan niet verkleed. Er zal ook een grimeschminker aanwezig zijn voor wie in thema op het ijs wil staan! (Spuibeekstraat 1, 2800 Mechelen)

🎃 Train je liever om bij de volgende zombie apocalypse zo snel mogelijk weg te kunnen klimmen? Dan is de Halloween-editie van Beats & Boulders in het KlimKaffee op zaterdag 30/10 vást iets voor jou! Breng je griezlisgte outfit én je beste moves, want tussen het klimmen door kan er ook gedanst worden! (Douaneplein 8, 2800 Mechelen)

🎃 Bij Halloween hoort naar goede gewoonte… een Halloweenwandeling, hé! Op zondag 31 oktober organiseert de Dorpsraad Muizen een spookachtige toch doorheen de versierde straten. Wie weet kom je wel monsters tegen! Meer info vind je op de website van de Dorpsraad, inschrijven kan via het formulier dat op de site gelinkt staat.

🎃 Is al het bovenstaande misschien toch nét wat te eng? Dan is Insectopia van Technopolis misschien nog een goede aanrader! Ontdek gigantische insecten in het bos bij Technopolis en leer al griezelend bij over de uitvergrootte creepy crawlies. Zeg nu zelf: da’s toch ook perfect voor Halloween?

Hupse, hopelijk heb je bij deze nog wat extra inspiratie kunnen opdoen voor het komende Halloweenweekend! Ik kijk alvast uit naar Halloween On Ice en een feestje bij vrienden thuis. Griezel ze!