• Eten en drinken
  • Shopping

Geniet van maar liefst 28 verschillende soorten paaseitjes bij Sjolaa

Shopping |

De paaschocolade vliegt de deur uit bij Sjolaa. Dat deelden Johan Pouliart en Katrien Verslycke zelf mee op de Facebookpagina van hun ambachtelijke stadssjocoladerij. Wil je nog heerlijke paaschocolade halen bij Sjolaa, dan zal je dus snel moeten zijn!

Onder het motto “Wij maken de paaseitjes alsof ze voor onszelf zijn” bieden Johan en Katrien maar liefst 28 verschillende soorten paaseitjes aan hun winkel. Daarnaast kan je er ook paashazen, -kippen, -konijnen en nog heel wat meer halen. Klinkt lekker, toch? 🐇😋

Om zeker te zijn van je chocolade, raden ze bij Sjolaa aan om je bestelling te plaatsen op de webshop. Die is open tot dinsdag 30 maart en zorgt voor heel wat praktische voordelen. Zo hoef je niet aan te schuiven, is er ruime keuze en waarschijnlijk het beste van allemaal: je haalt je bestelling op vlak voor Pasen en hoeft dus helemaal niets te verstoppen of zelf proberen te weerstaan aan de verleiding!

Wil je nog meer weten over Sjolaa? Lees dan ons artikel Maak kennis met het koppel achter het ‘Mechelse Maantje’ en ontdek het verhaal achter de ambachtelijke stadssjocoladerij.

Foto © Sjolaa