• Shopping

Gespot: nieuwe pop-up in de Geitestraat met hippe kleding en vintage meubels!

Shopping |

Hou je van vintage meubels en decoratie, of shop je graag de laatste mode zonder je rekening te plunderen? Dan kan je nog zeker tot eind september terecht in de Geitestraat bij de Pop-up Conceptstore van Bo (l.), Margo (midden) en Kaat (r.) .

De pop-up hier is er eerder bij toeval gekomen. Mijn zus Kaat en ik hadden al een webshop, Fabrique François, waarmee we uitsluitend online verkochten. Toen Bart, de schoonbroer van Kaat, dit pand kocht, stelde hij voor dat we er de pop-up in open mogen houden tot hij met de werken begint”, vertelt Margo.

Je zou het trouwens écht een familezaak kunnen noemen. “Onze nicht, Bo, is de eigenares van VintageVonk, een Instagram-shop voor vintage interieur. Omdat dit hier toch best wel een groot pand is, hebben Kaat en ik aan haar voorgesteld om mee in de pop-up te stappen. Anders hadden we nog meubels moeten gaan kopen om de open ruimte wat in te vullen”, lacht Margo.

Mijn oog is alvast gevallen op een prachtige art nouveau-lamp achterin de winkel. Ik kan je alleen maar aanraden om zelf ook eens op ontdekking te gaan in de winkel!

Pop-up Conceptstore: Geitestraat 6, 2800 Mechelen

Foto © Astrid Leriche