• Shopping

Hier scoor jij de leukste cadeaus voor jouw vrienden!

Shopping |

Vandaag is het Internationale Dag van de Vriendschap, hoera! Het ideale moment om eens even de tijd te nemen om iets leuks te doen met de speciale mensen in jouw leven, en… om ze een klein – passend – cadeautje te geven! Met deze tips scoor je gegarandeerd. 🥳

🎁 Vertelles: Handgemaakte, duurzame spullen mét een verhaal. Dát is de missie van Elles in haar shop Vertelles. Ben je iemand die mensen graag verrast met unieke, creatieve cadeaus? Dan is dit dé boetiek om in te snuisteren. (Onze-Lieve-Vrouwe-Straat 74, 2800 Mechelen)

🎁 AMAi Shop: Een tof cadeau vinden én een straf project ondersteunen? Dan zit je bij AMAi Shop in het Stadhuis helemaal goed. Je vindt hier toffe draagtassen, opbergzakjes en meer, allemaal handgemaakt in het eigen naaiatelier. (Grote Markt 21, 2800 Mechelen)

🎁 Sunkissed Flowers: Zeg het eens met bloemen! Bij Sunkissed Flowers vind je prachtige ruikers met verse bloemen én fantastisch mooie droogbloem-boeketten. Als je de favoriete bloem van je beste vriend(in) kent, is dit vast een schot in de roos! (Onze-Lieve-Vrouwestraat 72, 2800 Mechelen)

Ga je liever gezellig iets drinken om bij te praten met jouw beste vriend(in)? Dan hebben we top-tips voor de leukste Mechelse terrasjes én gezelligste koffieplekjes.

Foto’s: © Vertelles, Astrid Leriche, Sunkissed Flowers