• Wat te doen

Ken jij het Sportimonium al? 元

Wat te doen |

E矇n van de grote clich矇s aan goede voornemens, dat moet toch echt wel het voornemen zijn om meer te gaan sporten. Wel, wat als ik je zou zeggen dat je al een weekje voorsprong kunt nemen op je goede voornemens, with a twist? De musea blijven tijdens de kerstvakantie namelijk gewoon open! Het perfecte excuus om je stoute (sport)schoenen aan te doen en al lopend, springend of huppelend Het Sportimonium in Hofstade eens te gaan ontdekken. 元

Het Sportimonium, internationaal erkend als Olympic Museum, is de ideale bestemming voor wie graag de (recente) Belgische sportgeschiedenis ontdekt. Wist je dat de eerste Olympische fakkel trouwens opgenomen is in de permanente tentoonstelling? Je kan ook de high-tech fiets van Merckx bewonderen, prachtige kunstwerken ontdekken die een ode brengen aan de topprestaties van sportlui over de hele wereld 矇n via interactieve spots de gloriemomenten van sporthelden (her)beleven. Ideaal voor niet-stil-kunnen-blijven-zitters die graag op ontdekkingstocht gaan over hun sportieve helden en de wedstrijden waaraan deze deelnamen, dus!

P.S. Wist je dat je het Sportimonium gewoon gratis kan bezoeken als je een Museumpas hebt? Het Sportimonium is immers een van de wel 200 musea en bijna 300 tentoonstellingen in Belgi禱 waar je met zon pas terechtkan! Een Museumpas kost 59 per jaar en met de kaart kan je zo veel musea bezoeken als je wil. Wil je ook zon pas bemachtigen of zoek je nog h矇t perfecte eindejaarscadeau voor de cultuurliefhebber in jouw midden? Dan kan je hem bemachtigen via http://bit.ly/museumpasmechelen.

Zeg nu zelf, nu de musea open mogen blijven is het toch h矇t moment om eens een bezoeklijstje te maken waar je allemaal langs wil gaan, toch?

Trianondreef 19, 1981 Zemst

Foto 穢 Sportimonium