• Shopping

Laurent (L&L Interior & Styling): “Ik hou ervan om dingen mooier te maken”

Shopping |

Ik schreef eerder al over Petit Bateau by L&L aan de IJzerenleen, maar wist je dat deze prachtig ingerichte winkel meteen ook het visitekaartje is voor interieur decorateur Laurent, van L&L Interior & Styling? “Laurent en ik zijn érg bezig met interieur en styling. We hebben allebei al altijd in de mode en styling gewerkt en hebben een goed oog – en grote passie – voor inrichting. Je zou kunnen zeggen dat het in ons bloed zit”, lacht Lisa.

Die passie voor interieurdesign merk je op in de winkel. De basismeubels komen dan wel van Petit Bateau, alle andere invulling bestaat uit personal touches die het nét dat tikkeltje warmer en gezelliger maken. Zoals bv. de borstvoedingsvriendelijke inrichting, waar bewust voor gekozen werd op basis van persoonlijke ervaring. En die aanpak, van kennis met persoonlijke ervaring, wérkt.

Toen we in dit pand introkken, hadden ze bij Petit Bateau zo hun twijfels. Maar wij zagen het potentieel erin en zijn volop aan de slag gegaan. Zodra alles afgewerkt was, hebben we de merkverantwoordelijken van Petit Bateau terug uitgenodigd en… ze konden niet anders dan beamen dat de inrichting prachtig geworden is. We zijn zelfs momenteel de mooiste winkel onder de partners, volgens hen”, vertelt Laurent trots.

Ik hou ervan om dingen mooier te maken, of het nu een tuin, een auto of een ruimte is”, gaat hij verder. “Je mag gewoon nooit het dagdagelijkse gebruiksgemak over het hoofd zien. Om styling én functie mooi te verenigen, daar heb je een goed oog én ervaring voor nodig.” Ook zo een leuk detail: waar andere winkels de tuin dichtgemaakt hebben, heeft L&L Interior & Styling die bewust behouden. Niet alleen is het een leuke speelplek voor kinderen, terwijl de ouders shoppen, maar ze hebben meteen ook een prachtig – en uniek – zicht op de toren. Het zit’m in de kleine details, hé!

Kriebelt het bij jou ook om je terras, living, of hele huis een make-over te geven, met oog voor de styling én functionaliteit? Neem dan zeker contact op met Laurent via laurent@bylnl.be ! Hij kijkt samen met jou mee wat de mogelijkheden zijn en maakt een ontwerp op maat. Op de Instagram van L&L Interior & Styling kan je alvast enkele voorgaande projecten ontdekken – of wandel gewoon eens binnen bij Petit Bateau by L&L. Zo kan je meteen het interieur bewonderen, het designbureau bevindt zich er toch nét boven. 😉

L&L Interior & Styling: Steenweg 42, 2800 Mechelen

Foto © Astrid Leriche

#ad #native