• Shopping

Sunkissed Flowers: “Ik hoop dat ik al veel koppeltjes gelukkig mocht maken met mijn bloemen.”

Shopping |

Heb jij de lieflijke en romantische bloemen van ‘Sunkissed Flowers’ ook al vaak zo bewonderd? Wel, wij ook! Tijd dus om eens wat meer te weten te komen over de leuke winkel in de Onze-Lieve-Vrouwestraat!

Zaakvoerster Lise Duchateau was vroeger leerkracht. Door een depressie zag ze echter in dat ze haar geluk ergens anders moest zoeken. Al vrij snel hakte ze de knoop door om haar eigen bloemenzaak te starten. Ze startte klein: de eerste maanden werkte ze van thuis uit. Dat was niet altijd erg gemakkelijk op haar appartement en al zeker niet met haar konijntje Oskar dat ook wel eens een bloempje lust. 🐇

Al snel volgden enkele markten en beurzen en dan kwam haar eerste pop-up in de Geitestraat. Van daaruit ging het naar de Adegemstraat, waar Lise negen maanden lang een pop-upwinkel deelde met Eva van de zaak ‘von Winckelmann’. Lise bleef vervolgens op dezelfde locatie en deelde haar pop-upzaak met Josien Baetens van ‘Josien Baetens Jewelry’. Op 11 maart 2020 was het dan zover: Lise opende haar eigen boutique in de Onze-Lieve-Vrouwestraat.

Zaakvoerster Lise runt haar winkel alleen. Tijdens coronatijden is het moeilijk om aan uitbreiding te denken, maar ze hoopt om te kunnen groeien als er weer veel huwelijken zijn. Huwelijken verzorgen is namelijk haar grootste passie en daar is ze dan ook erg trots op! Verder helpt ze ook bij evenementen en geeft ze workshops. 💐

“Mijn stijl is zeer lieflijk en romantisch, iets dat toch wel zeer typerend is voor Sunkissed Flowers”, omschrijft Lise zelf. “Pastelkleuren komen vaak terug in zowel de bloemen als de decoratie. Verder probeer ik heel klantgericht te werken en alles zo persoonlijk mogelijk te maken. Geen enkel koppel dat bij mij getrouwd is, zal exact hetzelfde bruidsboeket gekregen hebben.”

Voilà, wij weten alvast een adresje om een mooi valentijnsboeket te halen!

Onze-Lieve-Vrouwestraat 72

2800 Mechelen