• Shopping

Lise volgde haar passie met Sunkissed Flowers 🌺

Shopping |

Bij Mijn Stad houden we ervan om lokale handelaars met passie in de kijker te zetten. Lise van Sunkissed Flowers is hier ongetwijfeld één van. Ze vond haar draai niet als leerkracht lager onderwijs en ging door een vrij moeilijke periode. Op een dag ontdekte ze vrij toevallig de wonderlijke wereld van bloemen. Al snel volgden enkele workshops en online tutorials om zo de kneepjes van het bloemistenvak te leren. Ze startte haar eigen zaak Sunkissed Flowers, met ook een Sunkissed Boutique in Mechelen, om iedereen net als zijzelf gelukkig te maken met een eigenhandig samengesteld boeketje. Nu doet ze elke dag waar ze van houdt!

Ze werkt zowel met verse bloemen als met droogbloemen. Als hopeloze romanticus houdt Lise ervan om een huwelijk te versieren met haar bloemencreaties. Ze geeft ook fleurige workshops en zelfs teambuildings om zo anderen de kunst van het bloemschikken bij te brengen. Ook zelfgemaakte bloemenkransen en bloem-accessoires voor in het haar zijn in de shop te koop. Sunkissed Flowers beschikt ook over een uitgebreide webshop met vaasjes en andere (bloemen-)accessoires om je thuis uit te leven.

Steek de openhartige Lise een hart onder de riem tijdens deze zware COVID-tijden en ga eens langs in haar Sunkissed Boutique in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Haar creaties brengens bij ons alvast een brede smile op het gezicht. En vergeet niet Mechelaars: doe wat je graag doet en de rest komt vanzelf ♥.

Afbeelding © Sunkissed Flowers