• Wat te doen

Maak samen met Geknipt een toegankelijke Mechelse namiddag vol cultuur mee!

Wat te doen |

Heb je nog een plekje vrij in jouw agenda? Want ik vond via Avansa nog een tof – én sociaal bewogen – event! Ik overweeg ondertussen ook al wel eens om te kijken hoe het gesteld is met kloontechnologie, want ik wil overal tegelijkertijd aanwezig zijn en niks missen. Maar dus, terug naar de essentie, namelijk het event!

Want wist je dat armoedecollectief Geknipt, samen met bezoekers van De Keeting en De Lage Drempel, een Mechelse namiddag vol cultuur uitgestippeld hebben, op zondag 17 oktober? Er worden die dag in en rond het Cultuurcentrum Mechelen een waaier aan culturele- en vrijetijdsactiviteiten aangeboden, in het kader van de Werelddag Verzet Tegen Armoede. Het hoofddoel is om het thema van het Netwerk tegen Armoede in de kijker te zetten, wat dit jaar 'samen meemaken' is.

Benieuwd wat er zoal te ontdekken valt? Wel, het volledige programma ontdek je op de eventpagina op Facebook. De infostand van de UiTpas lijkt me alvast zeker de moeite. Oh, en de workshop Armeense dans ook! En de Hapjes door ‘Vrienden van Palestina’ gaan ongetwijfeld enorm hard smaken. Maar meer dan dat: het is hét perfecte moment om informatie op te doen en – als je de mogelijkheid hebt – eens te kijken hoe je misschien zelf kan helpen en een steentje bijdragen. 🥰

Foto © Geknipt