• Shopping

“Mensen staan niet altijd stil bij de impact van hun aankopen, dus zijn wij er om te helpen.”

Shopping |

De kantoorwinkel – én familiebedrijf – IMB is al drie generaties lang een heus begrip in Mechelen. “We zorgen voor het juiste materiaal voor iedereen. Zowel voor op kantoor als voor op school, van particulier tot bedrijf”, vertelt zaakvoerster Isabelle De Vos. “We zijn ook erg trots op de persoonlijke service die we bieden. Je mag ons steeds vragen stellen, dan geven we je met plezier advies op maat.” Om dit te kunnen doen, houden ze natuurlijk de trends in de sector goed in de gaten. “In normale tijden bezoeken we heel wat beurzen, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en om te zorgen dat ons assortiment mee is met wat de consument verwacht”, legt ze uit.

En die aandacht voor wat er speelt binnen de sector, die merk je onder andere in het gamma aan duurzame producten dat je bij IMB kan vinden. “We verkopen bijvoorbeeld boekentassen van Satch, die helemaal uit gerecycleerd materiaal gemaakt worden én ergonomisch volledig instelbaar zijn naar de wensen van de drager”, vertelt Isabelle.

We hechten gewoon veel belang aan ons uitgebreide assortiment aan duurzame producten. Zo bieden we al jaren gerecycleerde Atoma-schriftjes aan, met composteerbare ringen. Maar we hebben ook milieuvriendelijke lijmsticks en zelfs meetlatten gemaakt uit mais. Ouders kunnen bij IMB dus perfect een duurzame “terug naar school”-boekentas samenstellen voor hun kinderen, of hun eigen kantoorspullen vergroenen. “Mensen staan niet altijd stil bij de impact van hun aankopen. Wij weten langs onze kant dan weer wel dat wat we aanbieden, duurzaam is”, vertelt Isabelle.

Zo kan je bij aankoop ook jouw steentje bijdragen voor het milieu! En wie door het groene bos de bomen niet meer ziet, mag steeds om advies op maat vragen, natuurlijk.

IMB: Posthoornstraat 11, 2800 Mechelen

Foto © IMB

#ad #native