• Shopping
  • Wat te doen

Met deze tips scoor jij de ultieme koopjes tijdens de laatste soldenweek!

Wat te doen |

Volgende week gaat de laatste week van de solden in, dus… hoog tijd voor mijn ultieme soldenshoppingtips. Zo scoor jij tijdens de laatste afprijzing in de Mechelse winkeltjes nog nét dat ene item waarvan je misschien al vergeten was dat je het nog nodig had!

🛍️ Nog op zoek naar comfortabel en stevig terras-meubilair? Ga dan zeker eens een kijkje nemen (en de meubels testen) bij Casa op de IJzerleen. Eerder op zoek naar kleine hebbedingetjes en toffe planttjes om het terras op te leuken? Dan zit je bij Dille & Kamille iets verder ook helemaal goed! Fans van de specialere terras-plantjes kunnen nattuurlijk hun licht ook eens gaan opsteken bij Anneleen van De Stek, in de Onze-Lieve-Vrouwestraat.

🛍️ Op de valreep nog een vakantie aan de zee gepland? Dan word je bij Pink in de Geitestraat of Femina op de Bruul persoonlijk geholpen tot je het zwempak (of de bikini) van jouw dromen gevonden hebt!

🛍️ Nu een mooi kleedje scoren dat je het hele najaar nog met plezier kan dragen? Daarvoor moet je bij Tiffany’s op de Bruul zijn. Mag het wat specialer? Dan zit je bij de boetiek From Paris To Alice in de Onze-Lieve-Vrouwestraat he-le-maal goed!

Heb je na al dat shoppen nood aan een gezellig terrasje om even in de zon uit te blazen en tot rust te komen? Dan raad ik je het buitenterras van Barbib in bibliotheek Het Predikheren aan. Niet alleen hebben ze hier heerlijke ijskoffie, je kan hier ook een klein hapje eten – voor als het shoppen écht een marathon was.

Vanuit Het Predikheren zit je trouwens zó bij de parking Tinel, om dan met je slim geshopte soldenbuit naar huis te rijden! Alvast veel winkelplezier gewenst!

Foto © Astrid Leriche