• Wat te doen

Moes, Mirage onder de toren, De Koer en meer: ontdek alle Maanrock-podia!

Wat te doen |

Ik schreef onlangs nog over dé grote klepper van deze editie van Maanrock: het podium in de Kruidtuin. En zoals je vanochtend kon lezen is Rommy’s zomertuin uiteraard ook weer van de partij dit jaar!

Maar, Maanrock zou Maanrock niet zijn zonder de vele andere podia doorheen de hele stad- zélfs in deze speciale editie in het park! Benieuwd waar je tijdens het vierdaagse stadsfestival nog zoal terechtkan voor zalige zonnige vibes en goeie muziek? Geen probleem, I got you! Warm je dansbenen al maar op, je zal ze nodig hebben!

💃 Mirage onder de toren: Op de Wollemarkt, aan de voet van de Sint-Romboutstoren, kan je vanaf vrijdag terecht voor een feest dat je zo terugbrengt naar de beste momenten aan het Feestpodium van Maanrock. "Op vrijdag staan onder meer Dirk Stoops en Skyve op het programma", vertelt organisator Ignace Degens. "Op zaterdag is onder andere dj-collectief Shomi te gast. Zij krijgen dit jaar dus een upgrade van Tomorrowland naar Maanrock in het park."

💃 De Koer: Deze samenwerking tussen drie Mechelse organisaties, Metadrome, Lunar en Kurabu, brengt je het allerbeste van alternatieve en underground elektronische muziek, op het Cultuurplein. Zij wisten onder andere Diepvries, DTM Funk en Bjeor te strikken om er een stomend feestje van te maken!

💃 Moes: In de tuin van Oh!, in de Kanunnik de Deckerstraat, vind je vanaf vrijdag een heerlijk eigenzinnige line-up. Verwacht je onder andere aan Ava Eva op vrijdag, Jaguar Jaguar op zaterdag en op zondag geeft Elders er een lap op!

💃 Terrazza: Ook de mooie Dijleterrassen konden niet ontbreken bij Maanrock in het park, natuurlijk! Op vrijdag is er Terrazza invites Caféina, zaterdag Ladies Night XXL (old & new school R&B stage) en zondag Motown & More Live (motown, disco, soul stage). Een geweldige locatie, heerlijke muziek en.. hopelijk heel veel zon. Meer moet dat niet zijn, toch?

💃 Smaakstraat: Last but definitely not least: de Vleeshalle zijn uiteraard ook van de partij! Met de Smaakstraat zorgen zij voor overheerlijke gerechten mét muziek dooor lokaal Mechels talent. Loop er zeker op donderdag ook eens langs, want om Maanrock goed af te trappen, schenken ze een uur lang gratis biertjes, in samenwerking met brouwerij Palm en brouwerij Rodenbach!

Voor wie dit allemaal nóg niet feestelijk genoeg zou zijn, heb ik nog een tof toemaatje: de majorettes van Va Et Vient zullen op zondagnamiddag wederom het beste van zichzelf geven én voor bakken ambiance zorgen. Helaas wel zonder yours truly, mijn baton-skills vereisen toch nog nét iets meer oefening.

Wil je graag de planning in meer detail bekijken? Dat kan op de website van Maanrock, onder de header line-up. Ik sta alvast te popelen om weer eens volop te kunnen genieten van de sfeer en ambiance die Maanrock altijd met zich meebrengt. Wie zie ik nog bij The Geraldines op donderdag? 💃

Foto © Maanrock