• Shopping

Nieuwe creatieve hotspot op de IJzerenleen gespot!

Shopping |

Hou je van kunst of ben je zelf creatieveling? Hou dan zeker de opening van Muro deze zaterdag, 25 september, in de gaten! Jolijn Gyssels en Bart Lenaerts starten dit project als spin-off na twee jaar geleden al met BuroMuro gestart te zijn, een printcollectief dat als bedoeling had de brug te zijn tussen kunstenaars en liefhebbers. En nu is er dus Muro, op de Steenweg, vlakbij de IJzerenleen!

Wat mag je van deze nieuwe creatieve hotspot verwachten? Wel: een galerij annex place-to-be. Op de benedenverdieping bij Muro heb je de galerij, met werk van meer dan 50 getalenteerde artiesten. Iedereen is welkom om kunst te ontdekken en kunstenaars te ontmoeten en elke maand siert het werk van een andere kunstenaar de vitrine. Schilder en illustrator Emma Veulemans bijt de spits af. Boven is er dan weer plek voor creatievelingen om te brainstormen, te dromen en kunst te creëren. Wie dus nog een tijdelijke fotostudio, een atelier, een plek voor coworking of workshopruimte zoekt, kan hier perfect terecht!

Zoals jullie ondertussen – vermoedelijk – al wel doorhebben, ben ik zelf graag creatief bezig en hou ik enorm veel van kunst. Het feit dat deze creatieve hotspot er nu dus bijkomt, kan ik alleen maar toejuichen. Hoera! 🎉

📍 Steenweg 48, 2800 Mechelen