• Eten en drinken

Nu ook in Mechelen: bolletjes koekjesdeeg bij The Dough Bar!

Eten en drinken |

Er beweegt van alles in de paviljoentjes richting de Kruidtuin. Na Stephanie’s koffiezaak Mimi, opende dit weekend The Dough Bar met Jade achter de toog! De liefhebbers kennen het concept vast al wel van in Antwerpen, waar ze drie jaar geleden haar eerste winkel met eetbaar koekjesdeeg opende. En nu dus ook in Mechelen!

Ik was niet speciaal op zoek naar iets in Mechelen, maar ben dan toch verliefd geworden op het pand. Het is zoiets schattigs! Veel meer ruimte dan dit heb ik eigenlijk ook niet nodig”, vertelt Jade. Leuk om te weten: Jade startte de winkel in Antwerpen toen ze in haar schakeljaar voor een master zat. “Maar dat is niet gelopen zoals verwacht”, lacht ze. Ik was net naar New York geweest, waar ik het concept van een koekjesdeegbar had leren kennen. Op de trein naar de les schreef ik op de duur meer aan het businessplan om een winkel te starten, dan dat ik bezig was met m’n lesvoorbereidingen.” Het starten van The Dough Bar was de juiste keuze, zo is ondertussen wel gebleken!

Wie goesting gekregen heeft, kan langs bij The Dough Bar van woensdag tot zaterdag, tussen 12u en 17u. Ik ben alvast fan van het red velvet koekjesdeeg, en jij?

The Dough Bar: Bruul 133, 2800 Mechelen

Foto © Astrid Leriche