• Eten en drinken

Ode aan de Taiwanese bubble shop, in hartje Mechelen!

Eten en drinken |

Toen ik ontdekte dat er een bubble tea shop naar Mechelen zou komen, begon ik al meteen af te tellen naar de opening. Voor zij die het concept niet zouden kennen: het gaat hier om een superlekkere thee, met boba. Allez, het is te zeggen: tapioca- of fruitparels. Eigenlijk is het een verfrissend drankje en snack in één.

En sinds vorige week vind je dat dus in hartje Mechelen, bij Matsu Bubbletea in de Geitestraat! Bij het binnenwandelen valt meteen op dat het een echt rustplekje in de stad is, waar je je lekker met je thee kan zetten en even relaxen. De vrolijke brok energie achter de toog is eigenares Suzanne, die me meteen liet weten dat alle thee ook uit Taiwan zelf komt. “We willen geen kopie zijn, maar vooral een héél mooie ode aan de Taiwanese bubble tea shops”, legt ze uit.

Moest je het nog niet kennen, zou ik zeggen: laat je er eens door verrassen! Er is een uitgebreide (en prachtig gefotografeerde) kaart vol speciallekes, fruitthees en klassiekers met een twist. Wat mij betreft smaakt de thee zéker naar meer!

📍 Geitestraat 15, 2800 Mechelen