• Eten en drinken

Ontdek de authentieke Marokkaanse keuken en probeer de recepten daarna zelf uit!

Eten en drinken |

Ben je ook zo’n fan van wereldse gerechten? Dan kennen wij een leuk Marokkaans restaurant in hartje Mechelen! In Zahia’s Cuisine serveert chef Zahia authentieke Marokkaanse gerechten in de schaduw van de Sint-Romboutstoren.

In Zahia’s Cuisine geniet je in normale tijden niet enkel van de heerlijke maaltijden, maar ook van de gezellige Marokkaanse sfeer. Je kan eten op een prachtig terras of ontspannen in de mystieke Marrakech Lounge. Helaas moeten we deze sfeer nog even missen, maar de lekkere gerechten zijn gelukkig nog steeds te verkrijgen als afhaalmaaltijden! We dromen al weg bij het denken aan de geurige tajines, overheerlijke couscous, lekkere tapas en vegetarische gerechten. De takeaway is telkens beschikbaar in het weekend.

Zahia is een ondernemende vrouw. Naast haar eigen restaurant heeft ze namelijk ook haar eigen kookboek uitgebracht! In “Iedereen kan Marokkaans koken!” leer je hoe je enkele van haar populaire gerechten zelf kan maken. De authentieke Marokkaanse keuken vormt binnenkort geen enkele uitdaging meer voor jou! Het boek kost €20 en kan je bestellen bij het restaurant zelf.

Foto © Zahia’s Cuisine

Steenweg 12
2800 Mechelen