• Wat te doen

Ontdek de pracht van de herfst in het Vrijbroekpark 🍂

Wat te doen |

Dat het nu écht officieel herfst is, hebben we deze week al volop mogen merken. Ik heb m’n sjaal met kap alvast terug bovengehaald, kwestie van niet helemaal als verzopen kat rond te fietsen. Maar naast regenachtig is de herfst ook gezellig én ongelofelijk prachtig!

Het is een moment van grote bedrijvigheid voor de dieren in onze Mechelse parken. Sommigen leggen een wintervoorraad aan, anderen maken zich klaar voor hun winterslaap door nog eens lekker veel te eten (zou dat excuus voor mij ook tellen, eigenlijk?).

Benieuwd waar de dieren in het Vrijbroekpark van smullen? Wandel dan mee tijdens de gratis herfstwandeling op zondag 17 oktober en ga met één van de parkgidsen mee op ontdekkingstocht langs alle plekjes waar de herfst zich van zijn beste kant laat zien. Deelnemen is gratis, maar je moet via deze link wel vooraf inschrijven.

Wie ingeschreven is, wordt op zondag 17 oktober om 10u verwacht aan het bezoekerscentrum. Ik kijk er alvast naar uit, maar de herfst is dan ook m’n favoriete seizoen. 🥰