• Shopping

Op zoek naar een nieuwe wagen? Laat je inspireren bij Kia Vermant!

Shopping |

Je hebt het vast al gemerkt: wie op zoek is naar een nieuwe wagen, kan deze dagen fijne zaken doen! We hebben het natuurlijk over de salonperiode, die de autohandelaars niet zomaar voorbij laten gaan, met of zonder Autosalon. Een tip voor wie nog steeds op zoek is: ga zeker eens langs bij Kia Vermant Mechelen, gelegen langs de Generaal de Wittelaan 8!

Kia Vermant is een familiebedrijf met sterke lokale verankering. Het is hun filosofie om mensen centraal te zetten, zowel klanten als hun eigen medewerkers. Die laatsten leveren dagelijks met een glimlach inspanningen om de beste service aan klanten te kunnen bieden. Zo kan er aan zowel particulieren als zelfstandigen een totaalbeleving aangeboden worden, voor zowel een nieuwe Kia, een Kia uit de grote stockvoorraad als voor een Kia Used voertuig.

Ben je zelf nog op zoek naar zo’n totaalbeleving, dan zijn dit enkele opties die zeker het overwegen waard zijn!

  • De EV6 met een rijbereik tot 528km, snellaadcapaciteit (van 20% naar 80% in amper 18 minuten!) en uitzonderlijke rijprestaties. Wist je trouwens dat deze op korte termijn enkele mooie awards gewonnen heeft?
  • De nieuwe Kia Sportage is pas toegekomen in de showrooms en is verkrijgbaar met het ganse motorenpallet. Van benzine tot HEV, van Phev tot Diesel, en dit alles in manueel of automaat, 2-wheel of all-wheel aandrijving.
  • Wordt binnenkort verwacht: de nieuwe Kia Niro, eveneens met een gans motorenpallet: Benzine, Hev, Phev en EV.

En dan nog dit! Ben je gek op auto’s en leuke evenementen, dan geven we je graag mee dat Kia Vermant ook dit jaar weer het Kia Used Car Festival organiseert. Iets om naar uit te kijken!

Afbeelding © Kia Vermant – Klaas Debuysser