• Eten en drinken

Pizza in een hoorntje: heb jij het al geprobeerd?

Eten en drinken |

Pizza lovers, deze tip is er eentje voor jullie! Want wist je dat je in Mechelen pizza in een hoorntje kan proeven? Ik heb het dan natuurlijk over de foodtruck Pizzahoorntjes, van de sympathieke Brigit. 🍕

Na een meeneemrestaurant in de Hoogstraat waagde ze de stap naar een foodtruck en die is – niet verwonderlijk – een heus succes! Naast een klassieke margherita en quattro formaggi, serveert Brigit ook BBQ chicken pizza. Allemaal in een hoorntje, natuurlijk.

Momenteel is Brigit met haar foodtruck een graag geziene gast op privéfeestjes, al stond ze onlangs ook nog op het kleine buurtfeest BerkenTOF. Wie écht niet kan wachten, houdt best haar Facebook-pagina in de gaten om te zien waar de pizzahoorntjes op dat moment terug te vinden zijn.

Enne: als uitsmijter was ik eens curieus wat ze van pizza hawaii vindt. “Ik heb twee pizzahoorntjes met ananas in. Dat is zoet en écht lekker, vind ik. Al hoor ik op een feestje altijd wel graag de grappige discussies over of ananas al dan niet op pizza mag”, lacht ze. Zeg eens: waar sta jij in het ananas-debat?