• Uncategorized

Primeur in Mechelen: eerste hondenbakkerij geopend

Uncategorized |

Maak kennis met Kim Troch, de nieuwe beste vriend van viervoeters in en rond Mechelen! De voormalige spoedverpleegkundige legt zich tegenwoordig toe op alles wat met honden te maken heeft en bakt sinds kort zelfs koekjes en taarten voor deze schattige diertjes ?

Kim is een echte hondenliefhebber. Alles is dan ook gestart met haar eigen hond Milo en de trainingen die ze met hem volgde. Hierdoor werd ze namelijk geïnspireerd om honden te coachen in bijberoep en later in hoofdberoep. Sinds eind oktober 2020 zorgde Kim bovendien voor een primeur in Mechelen: met Tender loving doggycare opende ze de eerste koekjesbakkerij voor honden! ?

Wat vind je nu precies in zo’n hondenbakkerij? Vers gebakken hondenkoekjes, verjaardagstaarten en zelfs kerststronken. Als dat geen lekkere verwennerijen zijn voor jouw trouwe viervoeter! De bakkerij is, hoe kan het ook anders, gelegen in de Blauwhondstraat 23 in Mechelen ?

? Aangezien voeding voor honden essentieel is, blijft de bakkerij geopend. Ook op de webshop kan je terecht: https://bit.ly/bakkerijhondenkoekjes

#mijnstadmechelen #etenendrinken #lovelocal #kooplokaal

Foto © Tender Loving Doggycare