• Shopping

Scoor knusse herfstkoopjes tijdens het Warm Welkom Weekend 🍂

Shopping |

Brr, de temperaturen van de afgelopen dagen liegen er niet om. Zelfs de nazomer is nu écht wel volledig voorbij. Maar: bij de herfst hoort zoals altijd weer een hoop leuks! Zo kan je wandelen in de Mechelse parken en genieten van de prachtige herfsttaferelen. Of verse pompoenen oppikken op de markt, voor een hartverwarmende soep. En niet te vergeten: het Warm Welkom Weekend is er ook, hé!

Naar goede gewoonte kan je op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober weer genieten van een heerlijk weekendje Mechelen. Wat kan je zoal verwachten? Animatie en livemuziek door de straten (ik kijk telkens uit naar de rondwandelende band), héél veel shopplezier én een gezellig terrasje tussendoor.

Ik moet alvast zéker mijn winterschoenen eens binnenbrengen bij de schoenmaker, zodat ik weer een tijdje verderkan. Wat nieuwe wol om een leuke herfstsjaal of trui te haken gaat er ook altijd nog wel bij. En misschien laat ik me alsnog verleiden door een nieuwe graphic novel, niet dat ik daar veel aanmoediging bij nodig heb. 🤭

Kleine tip voor de shoppers: wil je op zondag binnenlopen bij een specifieke winkel? Check voor je vertrekt nog even op hun socials of ze effectief open zijn. En anders is dat tijd gewonnen om Mechelen verder te ontdekken (de Kruidtuin ziet er momenteel prachtig uit!) en je te verwarmen met een lekkere thee of warme choco (ik hoop alvast dat m’n favoriete zetel in de Kaffee-ine zaterdag vrij is)!