• Shopping

Sjampion Jeans viert z’n 40ste verjaardag en… trakteert!

Shopping |

Sjampion Jeans heeft wat te vieren: de winkel bestaat maar liefst 40 jaar en viert dit de hele maand lang! Wim Vervoort herinnert zich nog dat z’n vader Louis de zaak destijds opstartte. “We zijn zelfs gestart op een vrijdag de 13e!”, lacht hij. Het heeft hen alleszins geen ongeluk gebracht: Sjampion Jeans is al snel uitgegroeid tot een vaste waarde bij de Mechelse shoppers.

De winkel van mijn vader was initieel een fourniturenzaak. Veel van zijn klanten maakten nog zelf kostuums, dus leverde hij stoffen aan de lopende meter, knoppen, ritsen, vilten onderkragen… Allez, alles zowat”, vertelt Wim. “Net na de oorlog verkocht hij zelfs nog speelgoed!” Een echte ondernemer, net zoals zijn zoon Wim nu, dus! “Ik heb de microbe absoluut ook meegekregen”, lacht hij. “Ik ben zelf als negentienjarige mee in de familiezaak ingestapt.” Ook dochter Daisy staat mee in de zaak, samen met Belinda.

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus, dus… Wim, Belinda en Daisy trakteren! Uiteraard zijn ze heel dit weekend open voor het Weekend van de klant, dus ook op zondag 3 oktober. Maar, meer dan dat nog: je zou bij Sjampion Jeans zelfs kunnen spreken van een heuse maand van de klant! “We hebben voor alle klanten al iets kleins als cadeautje voorzien, maar we gaan bijvoorbeeld ook jassen en jeans verloten. Er valt zelfs een bon van €400 te winnen!” vertelt Wim enthousiast. En je krijgt 10% korting op de hele collectie van 1 oktober tot 31 oktober.

Kortom: het is dit weekend zéker het moment om eens binnen te springen tijdens het Weekend van de klant. Wie geen tijd heeft, hoeft echter niet te treuren, want ook zij kunnen de hele maand nog meegenieten van de festiviteiten bij Sjampion Jeans. Ik denk dat ik alleszins nog eens ga zien voor een mooie, klassieke jeans, nu het weer wat frisser wordt.

En jij?

📍 Sjampion Jeans: Guldenstraat 11, 2800 Mechelen

Foto © Astrid Leriche

#ad #native