• Shopping

Strak, Scandinavisch design van Bang & Olufsen? Dat vind je in hartje Mechelen!

Shopping |

Wist je dat we in Mechelen sinds maart dit jaar een Bang & Olufsen-winkel hebben op de IJzerenleen? Het gaat hier niet om een pand van de keten, maar wél om een zelfstandige zaak van lokale handelaar Yves Van den Brouck. En die is énorm gepassioneerd door het Deense merk. “Mijn carrière is eigenlijk begonnen bij Bang & Olufsen in Lier en daarna ben ik bij Costima ook steeds met het merk beziggeweest. Als je alles bij elkaar telt, ben ik toch al minstens 16 jaar fan van het merk op professioneel vlak”, lacht Yves. “Het is niet voor niets de Rolls-Royce onder hi-fi en TV.

Die jarenlange ervaring met het merk, dat uit zich uiteraard in de winkel en in alle toffe weetjes die Yves me nog kan vertellen. Zo staat Bang & Olufsen gekend voor z’n oog voor design, dat gepaard gaat met énorm kwalitatieve producten. “Wist je trouwens dat het hout voor het houten parket in de winkel vanuit hetzelfde bos komt als het hout in de houten latjes op de speakers? Ik heb het bedrijf in Denemarken bezocht en… ja, dat is nog écht ambacht, hé!”, vertelt hij. High tech met handgemaakte details: ik begin al wandelend door de winkel de passie van Yves beter en beter te snappen!

Wil je graag zelf ook eens de innovatieve producten van Bang & Olufsen in het echt leren kennen? Noteer dan zeker vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober in jouw agenda! Er vindt dan namelijk een experience weekend plaats, waarbij je de gelimiteerde Nordic Lounge-reeks in de winkel kan komen ontdekken. En: er wordt meteen ook een feestelijk openingsweekend voor de winkel gehouden, met leuke acties! Twee redenen om de winkel te bezoeken, voor de prijs van één, dus!

Wie hier binnenwandelt voor een klein toestel of een soundbar, die waarschuw ik altijd wel even dat het merk verslavend kan zijn. Want omdat het prachtig – en kwalitatief – Scandinavisch design is, zal het waarschijnlijk niet bij één product blijven”, grapt Yves. Na het bezoeken van de winkel snap ik wel waarom hij dat zegt, eigenlijk!

📍 IJzerenleen 4, 2800 Mechelen

#ad #native