• Shopping
  • Wat te doen

TIP: Talent Present, de makersmarkt met de uniekste (kerst)cadeautjes

Wat te doen |

Geen idee hoe het bij jullie zit, maar ik begin elk jaar al goed op tijd te zoeken naar passende kerstcadeautjes voor vrienden en familie. Eén jaar heb ik het uitgesteld en moest ik de drukte trotseren en… eh, ja. Sindsdien plan ik het altijd netjes op voorhand in. En laat de makersmarkt Talent Present nu nét voor de feestdagen georganiseerd worden in De Kapel in Muizen, op donderdag 11 november en zondag 5 december!

Veerle, de organisatrice, vertelt me waarom je zéker eens moet komen kijken. “Op beide datums staan er mensen die écht met ambacht bezig zijn en prachtige handgemaakte spullen aanbieden. Zo is er iemand die hoeden maakt, iemand die snijplanken ontwerpt en zelfs ook iemand die leren handtassen ontwerpt en maakt. We hebben er écht op gelet dat je geen twee keer dezelfde stand tegenkomt”, vertelt ze enthousiast. Nog een reden waarom je zeker eens binnen moet springen volgens haar? “De locatie, hé”, lacht Veerle. “Het glas-in-lood-raam is prachtig om te zien.

En als je er dan toch bent, kan je meteen kuieren tussen de verschillende standen van alle makers, hé! Beide datums staan bij mij al zeker genoteerd, want ik ben nog steeds op zoek naar een leuk cadeau voor m’n vader. En voor m’n beste vriendin. 👀

Talent Present: 11/11 en 5/12, tussen 11u-18u
📍 De Kapel: Leuvensesteenweg 769, 2812 Mechelen