• Eten en drinken
  • Shopping

Tournée Minérale vliegt voorbij met deze mocktails!

Shopping |

Mocktails worden de laatste jaren steeds populairder en zeker tijdens Tournée Minérale. Daag jij jezelf ook uit om eens een maand geen alcohol te drinken of wat meer mocktails te kiezen? Dan kunnen Tamara en dochter Lotte van Atelier Olala je hierbij helpen. In hun conceptstore in Mechelen heb je namelijk keuze genoeg.

2020 was een druk jaar voor Atelier Olala. In de zomer opende Tamara een pop-upwinkel in Mechelen. 2020 betekende ook de start van de webshop en de verhuis van de winkel in Bonheiden. Bovendien namen Tamara en Lotte vanaf 30 oktober hun intrek in de Hanswijkstraat 2 met hun conceptstore. Daar vind je nu dus ook een ruim assortiment mocktails en non-alcoholische dranken van de merken NONA en The Mocktail Club.

NONA June is een non-alcoholisch alternatief voor gin. Geen mierzoete toestanden dus! Charlotte ontwierp haar drankje oorspronkelijk in de living, haar laboratorium van dienst. Daar maakte ze haar alcoholvrije gin met maar liefst negen gedistilleerde kruiden, vandaar ook de naam. Leuk om te weten: bij het maken van de spirit kon Charlotte beroep doen op verschillende topchefs en sommeliers voor feedback.

The Mocktail Club werd opgericht door zussen Marie en Kaat. Alles startte met de blog van Marie, die zelf interolerant is voor alcohol. De bal kwam aan het rollen en ondertussen is het project een echt bedrijf geworden. De focus bij de producten van Marie en Kaat ligt op gezonde, natuurlijke drankjes.

Is je interesse gewekt? Breng dan eens een bezoekje aan de winkel of bestel de dranken gewoon online via http://bit.ly/tourneemineraleatelierolala. 🍸

Foto’s © Atelier Olala