• Mijn Stek
  • Wat te doen

(Ver)bouw- en interieuradvies? Dat vind je op de beurs Wonen!

Wat te doen |

Energiezuinig (ver)bouwen, beter isoleren, kleine aanpassingen doen in huis om op langetermijn te winnen… Wie het nieuws wat volgt, is hier de laatste tijd ongetwijfeld al opzoekwerk over aan het doen. En voor wie graag de volgende stap wil zetten van theoretisch opzoekwerk naar concrete planning, heb ik meteen een goeie tip!

Want binnenkort vindt in de Nekkerhal namelijk de 38ste (!) editie van Wonen plaats, dé (ver)bouw- en interieurbeurs. Van 29 tot 31 januari en van 4 tot 6 februari kan je maar liefst zo’n 160 regionale exposanten ontmoeten, om inspiratie op te doen voor al jouw grote (en kleine) bouw- en verbouwplannen. De exposanten staan je met plezier bij om jouw droomwoning te realiseren. Ben je nog volop in de fase van “inspiratie opdoen”? Dan kan je de nieuwste woontrends en het beste advies te weten komen tijdens adviessessies, ofwel persoonlijk ofwel in groep.

Voor de liefhebbers die op het gemak informatie willen inwinnen is er op 4 februari overigens een nocturne tot 22u voorzien in de Nekkerhal. Je kan dan bij de exposanten terecht voor een klein hapje en drankje, om op een informele manier de mensen te leren kennen die jouw (ver)bouwproject in goede banen zullen leiden. Enne: neem vooraf zeker ook eens een kijkje op de Wonen blog, waar je een heleboel praktische tips, tricks en advies kan terugvinden. Een goede voorbereiding, da’s het halve werk, hé!

Dus: heb je een bouw- of verbouwingsproject gepland? Neem dan snel een kijkje op www.wonen.eu, ontdek de exposanten die je met hun expertise zullen bijstaan en bestel snel je tickets!

Foto © Easyfairs