• Jobs

Verkoopadviseur bij Serry: jouw perfecte jobmatch?

Jobs |

Was je recent op zoek naar tegels, natuursteen, parket of maatwerk? Dan heb je wellicht al van Serry gehoord. Het bedrijf is namelijk al jaren een gevestigde waarde in Boortmeerbeek en omstreken. In 2021 bestond de firma 55 jaar, wat gevierd werd met heel wat acties doorheen het jaar. Ook na al die jaren blijft innovatie voor Serry belangrijk. Om aan de groei te kunnen beantwoorden, gaan ze op zoek naar een extra verkoopadviseur. Wij brachten een bezoekje aan de toonzaal van Serry en spraken er met Davinia, één van de verkoopadviseurs.

Zowel particuliere als professionele klanten komen bij ons terecht voor advies en begeleiding. Ik sta hen zowel telefonisch, via mail als in de toonzaal te woord. Het is onze taak om de wensen en behoeften van de klant te achterhalen. Dagelijks begeleid ik klanten in het maken van hun keuze, met als doel een stapje dichter te staan bij de realisatie van hun project. In de weg hiernaartoe stel ik offertes op en bereken ik oppervlaktes op basis van bouwplannen of schetsen. Achter de schermen word ik hierin bijgestaan door een deskundig team van vloerders, logistiek en leveranciers.

Het begeleiden van klanten geeft haar veel voldoening. “Het is zo leuk om de stijl van klanten te ontdekken en samen op zoek te gaan naar de perfecte combinatie. Elke dag krijg ik nieuwe ideeën en verhalen te horen. Dat maakt het erg boeiend!

De afwisseling in haar job is niet het enige waar Davinia energie uit haalt. Vanaf het allereerste moment werd ze warm onthaald en sindsdien geniet ze van elke koffiepauze met het team. Samen vormen ze een hechte groep. “Wordt het even te druk in de toonzaal, dan kan ik altijd rekenen op de vier andere verkoopadviseurs. We zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Samen met de rest van het team vormen we een leuke bende.

Bovendien heeft werken bij Serry nog enkele fijne voordelen voor de medewerkers: “Door op zaterdag te werken, kan ik mijn boodschappen en ‘me-time’ op een vrije weekdag plannen. Super handig en zoveel rustiger! Bovendien lukt het me om een groot deel van de schoolvakanties te coveren dankzij de collectieve sluiting tijdens het bouwverlof en de eindejaarsperiode. Daarnaast is er ook een mooi pakket aan extra’s zoals maaltijdcheques en hospitalisatie- en groepsverzekering. Ook de ligging is ideaal. Het openbaar vervoer brengt je tot aan de deur. Kom je met de fiets langs de Vaart, dan pik je meteen een prachtig stukje natuur mee!

Ook zin in een boeiende job waar passie voor interieur en sociaal contact hand in hand gaan? Lees dan snel meer over de vacature van verkoopadviseur op www.serry.be/vacatures!

📍 Leuvensesteenweg 396, 3190 Boortmeerbeek

📲 Volg Serry op Facebook of Instagram