• Eten en drinken

Verse pasta en zonnige vibes bij The Pasta Club!

Eten en drinken |

Sinds kort heeft de IJzerenleen er een top-adresje bij om lekker te eten tussen het shoppen en wandelen door: The Pasta Club! In deze vrolijk gekleurde pasta-bar vind je de Mechelse Ikram achter de terrazzo-toog. Staat ook prominent in het zicht: de pastamachine die elke ochtend en avond voor verse pasta zorgt, waar je dan zelf de saus bij kan kiezen. Wie er 's ochtends dus vroeg genoeg bij is kan de pasta zelfs gemaakt zien worden!

De kaart ziet er overigens even zonnig uit als het mediterraans geïnspireerd interieurs. Naast enkele vegan opties én klassiekers zoals de quattro formaggisaus en zalm-roomsaus (die écht een aanrader is, trouwens!), heb je telkens ook een nieuwe suggestie van de week. Vorige week was dat chicken tikka masala, deze week is het weer een andere saus. "We kiezen dat elke keer héél spontaan. Dus ik kan nog niet zeggen welke saus het nu gaat worden", lacht Ikram. Een goed excuus om dus regelmatig eens binnen te lopen

Binnenkort kan je trouwens in The Pasta Club zelf ook gezellig jouw portie pasta verorberen. "Als je dan binnenkort aan de toog aan het raam zit, heb je echt een prachtig zicht op de toren en het oude stadhuis. Het is nu trouwens nog mooier nu de kerstlichtjes er allemaal hangen, dus we hebben onze opening écht goed getimed", vertelt Ikram lachend.

📍 IJzerenleen 7, 2800 Mechelen