• Jobs

Vind de job die bij je past tijdens de jobbeurs van FOD Financiën!

Jobs |

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker eens de vacatures van de FOD Financiën! Of je nu op zoek bent naar werk als stagiair of als statutaire medewerker of als je op zoek bent naar een startbaanovereenkomst om een eerste professionele ervaring op te doen, bij FOD Financiën vind je misschien wel jouw droomjob dicht bij huis!

Je denkt nu misschien ‘Bij de belastingen? Nee, bedankt.’ Maar er zijn ook heel wat voordelen aan een job bij deze overheidsdienst! Zo krijg je in jouw functie een gevarieerd takenpakket, met ook nog eens heel wat maatschappelijke relevantie. Je kan ook rekenen op ondersteuning en doorgroeimogelijkheden en deelnemen aan een ruim aanbod opleidingen. Je krijgt er alle kansen om een succesvolle carrière uit te bouwen!

Je doet dit natuurlijk niet allemaal voor niks, nee, bij FOD Financiën kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris. Een staatsgeheim is het zeker niet, je vindt de salarisschaal gewoon op de website. Een ander, zeker niet onbelangrijk voordeel is de goede balans tussen werk en privé. Dankzij een flexibele planning, thuiswerken of werken vanuit een kantoor dichtbij huis, sluit je werk perfect aan bij jouw leven. Daarnaast zijn er ook sportactiviteiten en teambuildings om jouw collega’s beter te leren kennen.

Klinkt goed? Bij FOD Financiën zoeken ze voor verschillende afdelingen, zoals bijvoorbeeld Fiscaliteit, ICT of Patrimoniumdocumentatie nog veel nieuwe medewerkers. Op 1 oktober wordt er een online jobbeurs georganiseerd met verschillende infomomenten per afdeling, waar je al je vragen kan stellen. Alle vacatures vind je hier.