• Shopping
  • Wat te doen

Weekend-tip: snuisterplezier op de Herfstbraderie!

Wat te doen |

Maanrock is nog maar nét achter de rug, of hier is het volgende leuke nieuws al weer: op 3, 4 en 5 september is het weer tijd voor de Herfstbraderie! Zoals de gewoonte is, kan je op vrijdag, zaterdag en zondag tussen de leukste kraampjes kuieren van alle verschillende winkels én toffe deals scoren. Op vrijdag én zondag ben je welkom tussen 12u tot 18u. Op zaterdag kan je al tussen de kraampjes komen snuisteren vanaf 10u.

Ook handig om te weten, voor wie liefst niet te veel tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaatsje: de shopping shuttle staat zowel op zaterdag 4 september als zondag 5 september voor je klaar, om je gratis van het centrum naar P&R De Nekker en Parking Odth te brengen. Voor wie het net dat tikkeltje unieker mag zijn, staat de bootshuttle van rederij Malinska ook paraat, met vertrek van aan het Keerdok.

Wie er graag ineens een dagtripje van maakt, kan het shoppen trouwens combineren met een heerlijk tasje koffie, of een ontdekkingstocht door Mechelen. Zo scoor je niet alleen de beste deals om zeker te zijn dat je alles in huis hebt voor de start van het nieuwe schooljaar, maar je hebt meteen ook nog eens een heuse belevenis erbij!

De Mechelse handelaars heten je dit weekend alvast van harte welkom. Tot dan!

Foto © Mechelen Meemaken

#ad #native