• Jobs

Word jij de nieuwe administratieve krak bij A&M Mechelen?

Jobs |

A&M is een bedrijf in Mechelen dat telecom-services aanbiedt aan KMO’s én grotere spelers. Ze proberen de klant bij te staat door hun telecom-uitgaven onder controle te houden, ondersteuning te bieden bij het beheer van hun mobiele abonnementen, advies te geven over telecom-policies en nog zoveel meer.

A&M vindt het uiterst belangrijk om de meest kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden en boostte dit imago ook met prijs van "Best Quality Proximus Partner of the Year 2020". Zelfs het coronavirus kreeg hen niet klein 💪.

Wie ook onder de indruk is van dit bedrijf: goed nieuws, want A&M is op zoek naar een administratief bediende.

WAT ❓ Je helpt de klanten en gebruikers met alle Proximus-gerelateerde aanvragen in een team van 3 medewerkers. Op je collega’s kan je altijd rekenen en zij zullen je met veel goesting in je nieuwe job begeleiden!

WIE ❓ Je bent klant- en oplossingsgericht, een teamplayer en speelt moeiteloos met de Nederlandse taal. Een basiskennis van Frans en Engels wordt sterk geapprecieerd.

WAAROM A&M ❓ Salaris op maat van ervaring en opleiding, een sociaal abonnement, fietsleasing & -vergoeding, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, opleidingen, extra vakantiedagen, ergonomische werkplek, laptop, Nespresso-koffie (mmm 😋), eindejaarspremie, voordelige aanschaf hardware én last but not least een zalige teamsfeer met leuke uitstapjes.

Het is duidelijk: A&M is een bedrijf met visie en geeft veel om zijn werknemers. Als je graag in contact staat met klanten en een beetje houdt van administratie, klinkt dit de gedroomde job! Wie meer wilt weten, kan surfen naar anm.be/vacatures of een mailtje sturen naar jessica@anm.be.