• Jobs

Word jij de nieuwe creatieve knappe kop bij Malines Group?

Jobs |

Wie zich regelmatig in en rond Mechelen verplaatst, kent Malines Group ongetwijfeld. Je ziet het logo van deze makelaar niet voor niets opduiken op heel wat Mechelse woningen. Want wie kiest voor Malines Group, kiest voor jarenlange ervaring en een gedreven, persoonlijke begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Of je nu huurt of verhuurt, koopt of verkoopt: geen enkele klant is dezelfde, dus de aanpak ook niet. En zo maak je zonder zorgen steeds de juiste beslissing.

Om hun kenmerkende persoonlijke service verder in de verf te zetten, is Malines Group nu op zoek naar een hands-on creatieveling die vlot social media beheerst, content creëert en events managet. Dus: ken je social media als jouw broekzak, heb je een vlotte pen en een oog voor detail? Ben je een doorzetter die Malines Group graag nog verder mee op de kaart zet? En hou je ervan om events zoals opendeurdagen te organiseren? Dan ben jij de geknipte persoon voor een carrière bij Malines Group, als creatieve knappe kop!

David, één van jouw toekomstige collega’s, vertelt alvast graag waarom werken bij Malines Group volgens hem geweldig is. “Ik vind mezelf in alles waar Malines Group voor staat. Ons team is dynamisch, vooruitstrevendheid, biedt een topservice met persoonlijke aanpak én kwaliteit.Alle collega’s delen deze visie ook, waardoor werken bij Malines Group gelijkstaat aan werken in een krachtig team waar velen jaloers op zijn”, klinkt het. Joëlle voegt er nog aan toe: “Wanneer werken ook aanvoelt als een hobby, dan weet je gewoon dat je goed zit. En dat is hier het geval!” Je hoort het dus al: je komt er terecht in een gezellig en enthousiast team, waar iedereen een ongelofelijke passie heeft voor vastgoed.

Handig om te weten: Franse en Engelse taalkennis zijn mooi meegenomen en flexibele multitaskers vinden in deze gevarieerde en creatieve job zéker hun draai! Bekijk dus snel de vacature op Malines Group, solliciteer en… wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van dit ongelofelijk gedreven top-team!

Foto © Malines Group

#ad #native