• Shopping

YAY: binnenkort ook een My Jewellery winkel in Mechelen!

Shopping |

Op zaterdag 27 februari zal een gloednieuwe vestiging van My Jewellery de deuren openen in winkelstraat Bruul. De Nederlandse Sharon startte in 2011 met een online shop en opende kort nadien haar eerste boetiekje in thuishaven Den Bosch. Je merkte onmiddellijk dat dit merk, zowel online als in store, erg positief werd onthaald. My Jewellery heeft een uitgebreid aanbod aan betaalbare, hedendaagse juwelen van degelijke kwaliteit. Je kan voor die prijs niet verwachten dat de juwelen eeuwig meegaan, maar voor vrouwen die houden van wat variatie in hun juwelenkistje, is deze shop zeker ideaal om eens rond te snuisteren! Uit eigen ervaring vind ik bovendien dat de juweeltjes lang mooi blijven, zeker gezien hun prijscategorie. Naast hun uitgebreide juwelenlijn, biedt My Jewellery bovendien ook girly kledij aan.

Hun doel is om vrouwen alle kleine, maar waardevolle dingen in hun leven te laten koesteren. Dress up for the daily celebration of your life (without hurting your wallet). Duidelijke taal, als je het ons vraagt. De juweeltjes variëren van tijdloze klassiekers tot iets modernere trends.

Heel het creatieve proces van de My Jewellery stuks gebeurt in-house: van de designs/sketches tot de fotoshoots van de juwelen. De juwelen zijn waterproof en gemaakt van premium roestvrij staal. Zo blijft de schoonheid langer behouden, met bijkomend oog voor duurzaamheid. My Jewellery is ondertussen uitgegroeid tot een grote speler, maar hun doel blijft om het alledaagse leven van vrouwen net dat tikkeltje mooier te maken. Wij zijn alvast fan en dus erg enthousiast dat er binnenkort een winkel in de Bruul geopend zal worden! 😍