• Shopping

Autobedrijf Beguin: een ware referentie in Oostende!

Shopping |

Het nieuwe jaar is volop ingegaan. Onder het motto ‘new year, new me’ ben je misschien op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Misschien zelfs een hybride of elektrisch model, dat ook nog enigzins betaalbaar is? Say no more! Autobedrijf Beguin is een Kia- en Suzuki-verdeler en een referentie op vlak van kwaliteitsvolle autoverdeling aan de kust. Ze leggen steeds de nadruk op kwaliteit en proberen ook de nieuwigheden in het gamma aan te bieden. Zo kan je er de Kia new Sportage spotten, verkrijgbaar in diesel, bezine, hybride en plug-in hybride, en zelfs de Kia full elektrische wagen, de EV6. Ook met Suzuki blijft Beguin niet achter; je vindt er namelijk ook de Suzuki S-cross. Er is ook een ruim aanbod van used cars te vinden in het salon.

Het autobedrijf kent reeds een lange geschiedenis: al in 1986 stonden Ignace en Ingrid Beguin klaar om autoliefhebbers te verwelkomen in hun MITSUBISHI-garage. Doorheen de decennia werd de garage én de expertise alsmaar groter en groeide het uit tot het bloeiende bedrijf dat het vandaag is. Een autobedrijf met 13 medewerkers, met aan kop Didier Beguin, die steeds kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats stellen.

Autobedrijf Beguin won zelfs twee keer, waaronder in 2020, de Platinum Prestige Dealer Award! Deze award wordt opgedragen aan de beste KIA-verdeler, op basis van onder meer klanttevredenheid. Deze prijs was dus de kers op de taart van al het werk dat Beguin en zijn team steeds aflevert aan de klant.

De showroom van Beguin is in januari ook open op zondag en er gelden bovendien mooie saloncondities. Aan alle autoliefhebbers en Oostendenaars die met pijn in het hart het autosalon van 2022 in rook zien opgaan, breng zeker een bezoekje aan Autobedrijf Beguin om het leed te verzachten! Je kan uiteraard het gamma vrijblijvend komen bekijken en de gouden raad van Didier en co ter harte nemen.

Didier geeft ook nog enkele tips mee om de baan op te gaan deze maand zonder een gevaar te vormen voor je medemens 🥶:

– Géén water over de bevroren ruit gieten, die kan namelijk barsten.

– Neem winterbanden vanaf de temperatuur zakt tot 7°C. Ze helpen met meer grip bij nat en ijzig weer.

– Zorg voor optimale verlichting, zodat je iedereen opvalt op de baan. Modder, zand of ander vuil kunnen de sterkte van het licht soms dempen.

– Laat je autobatterij controleren bij een garage. Een veelvoorkomend probleem in de winter is dat men de auto niet gestart krijgt, omdat de batterij al wat versleten is.

📍 Torhoutsesteenweg 586, 8400 Oostende

verkoop@beguin.be

Afbeelding © Sterck