• Wat te doen

Babbelbanken tijdelijk in thema van carnaval

Wat te doen |

Mis je dit jaar het carnavalsgevoel in Oostende? Dan hebben we enkele oplossingen in de aanbieding. Stad Oostende heeft namelijk een fotowedstrijd en carnavalsbabbelanken in het leven geroepen!

De babbelbanken zijn sinds december 2020 een bekend zicht in Oostende. Rond de kerstperiode en met Valentijn organiseerde de stad al enkele podcasts bij die banken en nu is er dus ook een carnavalseditie! Scan de QR-code aan een van de babbelbanken en geniet van de verhalen van het Oostends carnaval. Je hoort er onder meer de orde van de Charleston en het Hof Der Prinsen aan het woord en duikt in oude foto’s van ons carnavalsverleden.

Wil je toch zelf ook even je carnavalscreativiteit tonen? Dan is de verkleed- en fotowedstrijd van Stad Oostende iets voor jou. Maak een originele carnavalsfoto met je bubbel en stuur ze in voor 19 april 2021. Op 21 april komt je foto op de Facebookpagina van Stad Oostende en kan het stemmen (oftewel liken) beginnen. De fotografen van de top 10 gelikete foto’s winnen op 10 mei een waardebon van 50 euro voor Moeder Babelutte of restocheques. Neem hier deel aan de fotowedstrijd in thema van carnaval.

P.S. Stad Oostende is aan het kijken om eventueel in september een lichtstoet te organiseren als vervanging van de carnavalstoet. Fingers crossed!🤞

Foto © Oostende