• Eten en drinken

Bij The Catch geniet je van cocktails en vers seafood

Eten en drinken |

Met 8 mei in zicht kunnen we eindelijk weer eens een tip geven voor een leuke horecazaak zónder dat het over takeaway gaat! Bij The Catch zijn ze volop in de weer om er volledig in te vliegen vanaf de heropening van de horeca. Je zal er op het gezellige terras kunnen genieten van het mooie weer, lekkere cocktails en verse vis.

Dankzij de takeaway van The Catch hebben we het lekkere aanbod van de zaak niet helemaal moeten missen, maar voor ons is de ervaring toch pas compleet op hun cozy terras. Gek eigenlijk om te bedenken dat de leuke hotspot pas in juni 2020 de deuren opende. Voor ons staat het adresje immers al op de lijst van Oostendse must-do’s!

The Catch wordt uitgebaat door de broers Jim en Tommy Coopman. Samen vlogen ze er vorig jaar in juni volledig in. Het concept van The Catch is een Cocktail en Seafoodbar. Daarbij werken ze met dagverse vis volgens het seizoen van het Vispaleis. Origineel zijn de gerechten zeker. Je kan er immers vistaco’s, fish ‘n chips, Poke Bowls en meer krijgen. Ook ambachtelijke garnaalkroketjes, coquilles en oesters staan er op het menu. Wij zijn bovendien fan van de wekelijkse suggesties!

De keuze voor het pand in de Hertstraat 6 was trouwens niet toevallig. Zus Julie baatte er immers vroeger de Aperitivo Bar by Ensorito uit, samen met haar partner en chef Anthony Caulier.

Wil je ook genieten van de leuke sfeer bij The Catch? Dan kan je jouw plekje reserveren via 0476 86 63 87 of hun sociale media!

Foto © The Catch