• Jobs

Daikin Oostende is op zoek naar nieuw talent!🌡

Jobs |
Productie-arbeidster Caithlin Bacqué (19)

Daikin, een toonaangevende speler in airconditioning en warmtepompen, is dringend op zoek naar extra productie-arbeiders voor hun site in Oostende. Daarnaast willen ze ook enkele techniekers en teamleaders verwelkomen. Daikin is wereldwijd dé leider in klimaatoplossingen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de verkoop en productie van warmtepompen, airconditioning, ventilatie, luchtzuivering en koelingsapparatuur, niet alleen in Europa, maar ook in het Midden-Oosten en Afrika.

Wie bij Daikin aan de slag gaat, heeft, zoals tevreden arbeidster Caithlin, geen ervaring nodig. Gedurende drie dagen worden starters eerst opgeleid in de ‘Daikin school’ en worden ze ondergedompeld in de cultuur van het bedrijf. Daarnaast leren de nieuwkomers de kneepjes van het montage-vak kennen. Op het einde van dit traject worden werknemers georiënteerd richting een job binnen de fabriek die het best bij hun interesses en talenten aansluit. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden voor iedereen. Klinkt als dé werkplaats bij uitstek om nieuwe talenten te ontwikkelen en je technische carrière een boost te geven!

Arbeidster Caithlin Bacqué (19) is alvast erg tevreden over haar start bij Daikin: “Ik kwam hier terecht via een familielid die al jaren bij Daikin werkt. Ik hoorde alleen maar positieve dingen over deze fabriek. Toen ik zelf ging solliciteren had mijn tante niet overdreven. Het bevalt me hier prima. Er is de toffe werksfeer, goede collega’s die erg ondersteunend zijn en er zijn heel wat voordelen verbonden aan werken bij Daikin. Bovendien kreeg ik hier een begeleiding om u tegen te zeggen. Zonder enige ervaring werd ik opgeleid tot een volwaardige medewerker en dat in amper drie dagen. Ik was meteen mee met het verhaal van Daikin.”

Bovendien kreeg ik hier een begeleiding om ‘u’ tegen te zeggen.

Interesse in een job als:

  • Productie-arbeider?

Je staat in twee ploegen in voor de montage en afwerking van toestellen (zowel airco’s als warmtepompen). Concreet houdt dit in: het aanbrengen van bekabeling, kwaliteitscontrole en manuele orderpicking. Ervaring niet vereist!

  • Teamleader productie?

Als teamleader sta je in voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen het team, het geven van opleiding aan nieuwe medewerkers, het behouden van een goede werksfeer op de afdeling, de werkverdeling en de personeelsplanning, het opvolgen van de kwaliteit en de veiligheid van je team. Bovendien streef je continu naar verbetering.

Daarnaast is Daikin ook steeds op zoek naar interessante, technische profielen om hun bedrijf nog sterker te maken.

Als je jezelf herkent in de bedrijfscultuur en aanpak bij Daikin, aarzel dan niet om eens een kijkje te nemen op de jobpagina.

Meer info? Stuur een sms’je naar 8989 met het woord ‘Daikin’ of neem een kijkje op www.instantjobs.be.