• Shopping

Deze toffe adresjes nemen deel aan Weekend van de Klant!

Shopping |

Het is dit weekend weer Weekend van de Klant! Tijdens dit weekend word jij, de klant, door de lokale handelaars in de bloemetjes gezet, omdat jij ook dit jaar weer de lokale economie gesteund hebt! In Oostende doen wel 89 handelszaken mee. Wij lichten er alvast enkele toffe deelnemers uit!

Dier- en tuincenter Rommel in de Rosmolenstraat 4 organiseert op zaterdag 2 oktober tussen 10u en 17u een fotosessie met een gratis foto van jou en jouw geliefde huisdier. Er worden ook originele cadeaus met je foto aangeboden. Je hebt nog een paar dagen om je hond, kat, vogel, slang of muis mooi te leren lachen naar de camera!

De modebewuste vrouw trekt dit weekend naar A-Propos. Is jouw stijl eerder jong en trendy, comfortabel en casual of toch liever elegant? Je vindt er vast een collectie die bij je past! Spring eens binnen in de Alfons Pieterslaan 67-69.

Eerder op zoek naar een horloge of juwelen? Dan kan je in de Kapellestraat 5 terecht bij Jan Maes. Met merken zoals Breitling 1884, Pandora en meer, vind je er zeker wat je zoekt!

Ben je benieuwd welke topadresjes nog meer meedoen aan het Weekend van de Klant? Je vindt ze allemaal hier!

Afbeelding © Stad Oostende