• Eten en drinken

Drie keer zo veel genieten met de drie nieuwe terrassen van de Barkedeine

Eten en drinken |

Op 8 mei is het niet alleen de dag van de heropening van terrassen. Voor Jeffrey van de Barkedeine Oostende is het immers ook gewoon de opening van zijn brasserie! De nieuwe zaak is 7 dagen op 7 open en beschikt over maar liefst drie terrassen.

Bij Barkedeine Oostende is er alvast plaats genoeg dankzij de drie sfeervolle en zonnige terrassen. Een van de terrassen heeft een uniek uitzicht op het golfterrein en op een ander terras kijk je uit op het gloednieuwe zwembad Brigitte Becue. Het terras aan de straatkant is bovendien overdekt. In totaal beschikt de zaak binnen en buiten over maar liefst 400 zitplaatsen.

Extra genieten van deze unieke locatie doe je met een zomers drankje in de hand. Tip: probeer eens een van de fairtradewijnen uit of waag je aan het “bier van de maand”! Daarnaast vind je er ook homemade dranken en snacks. Op 8 mei kan je al van ‘s ochtends vroeg genieten van dit nieuwe adresje. Om 9u start je er immers met een heerlijk ontbijt met aperitiefje! Wil je de brasserie ook meteen verkennen met een ontbijtje? Reserveer dan je plaatsje via info@barkedeineoostende.be of 0492 40 28 34.

Zaakvoerder Jeffrey koos de naam Barkedeine trouwens niet zomaar. Het woord betekent immers “plaats waar de boten worden geladen en ontladen”. Als dat niet past in Oostende!

Foto © Barkedeine Oostende

📍 Northlaan 16, 8400 Oostende