• Shopping

Eerste hulp bij Valentijn-stress: ontdek de perfecte geschenkjes in Oostende! 💟

Shopping |
red Love 24 hours neon light sign

Valentijn staat weer voor de deur. Dat betekent een heleboel liefde, romantiek, maar ook de onvermijdelijke cadeau-zoektocht. Weet je niet waar eerst zoeken voor je ietwat kieskeurige partner? Wij selecteerden enkele geknipte handelaars in Oostende om een kijkje te gaan nemen.

Voor wie zijn/haar vrouw letterlijk in de bloemetjes wil zetten; wat dacht je van een kleurrijk boeket bij Fleur de Lies?

Wiens partner een echte foodie is, scoort sowieso met een bezoekje aan Toi, moi et la mer. Met heerlijke zeevruchten en een romantisch decor zit je, tenzij je partner een onverwachtse zeevruchtenallergie heeft, sowieso goed 😉. Voor wie eerder voorstander is van een hippe foodbar met zicht op zeilboten, kan zijn/haar geliefde ook trakteren bij Vesper. Bovendien kan je dan zelf lekker meegenieten van je cadeau; van een win-win gesproken!

Als je je vriendin eens een deugddoende massage of gezichtsbehandeling wilt schenken, neem dan zeker Touché in overweging. Vicky en Jürgen zullen ze helemaal zen naar huis laten terugkeren. En vergeet jezelf niet hé!

Als je partner Tournée Minérale dit jaar aan zich voorbij laat gaan, is een kwaliteitswijn van Werco wines wel iets voor jou, of voor de vrijgevige lovers onder ons; misschien zelf een heel kistje.

Indien je vriend of vriendin veel belang hecht aan een stevige dosis esthetiek in huis, kan je hem/haar misschien plezier doen met interieur-cadeau van DOK Oostende. De gepassioneerde interieur-experten zullen je met plezier begeleiden, zodat je huis na Valentijn perfect in een lifestyle-magazine zou kunnen staan.

Indien je écht met keuzestress zit, kan je jouw partner altijd nog een Cadeaubon Oostende schenken. Met die bon kan hij/zij bij al deze (of 66 andere) prachtige handelaars terecht om hun cadeau te verzilveren en hoeven ze niet achter je rug het geschenkje te wisselen 🤭.