• Shopping

Ensor 14: elke dag iets anders, maar altijd even stijlvol

Shopping |

De Oostendenaars zijn trots op hun historische bekende kunstenaar James Ensor. Hij is dan ook vereeuwigd met een eigen museum en een winkelgalerij die naar hem vernoemd is. En in de galerij, in nummer 14, vind je kledingzaak Ensor 14. Niet veel te maken met schilderen, maar dankzij de zorgvuldig uitgekozen collecties, verander je zelf in een kunstwerkje!

Bij Ensor 14 vind je modebewuste kledij en de nieuwste trends, voor zowel big spenders als vrouwen on a budget. Er zijn topmerken vertegenwoordigd als Karl Lagerfeld, Guess, Josh V, Maria Tailor, Rich & Royal, Summum, #NANOUK, Marciano en juwelen van Laurence Delvallez. Of je stijl nu eerder jong en speels of op en top vrouwelijk is: hier ben je aan het juiste adres. Heb je de perfecte outfit gevonden, maar nog geen passende schoenen? Ook die kan je bij Ensor 14 shoppen!

Wist je trouwens dat je hier ook de Cadeaubon Kust kan gebruiken? Een geweldig cadeau om te geven en nog beter om te krijgen! Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger de kust helemaal naar wens kan beleven. Wil je iemand een ervaring cadeau doen en de lokale handelaars steunen? Koop dan hier de Cadeaubon Kust!

📍 Ensor 14, James Ensorgalerij 14, 8400 Oostende

Afbeelding © Ensor 14