• Wat te doen

Fiets door de Vlaamse geschiedenis met de Kunststedenroute

Wat te doen |
  • #ad

Wist je dat er in Oostende een gloednieuwe fietstocht passeert? De Kunststedenroute telt 332 km en heeft 1.116 hoogtemeters. Ze passeert in Brussel, Leuven, Mechelen, Antwerpen, Gent, Brugge en Oostende natuurlijk!

Starten met de route kan van gelijk waar en onderweg doorkruis je de mooiste plekjes van Vlaanderen. Je passeert langs eeuwenoud erfgoed, allerlei rivieren, oude spoorlijnen, forten en groene pareltjes zoals het Zoniënbos, de Scheldepolders, het Landschapspark Bulskampveld en de Kalkense meersen. Benieuwd naar de route? Je vindt ze op http://bit.ly/kunststedenroute2021.

De naam verklapt het al: op je tocht kom je natuurlijk ook heel wat kunst tegen in de steden. Ideaal voor een artistieke tussenstop! Wil je onderweg leuke musea ontdekken zoals het M Leuven, het Speelgoedmuseum of gewoon ons eigen Ensorhuis? Dan is het misschien een goed idee om te investeren in een Museumpas. Met zo’n pas kan je namelijk een jaar lang wel 200 musea en zo’n 300 tentoonstellingen bezoeken voor €59. Goed voor meerdere museabezoekjes op jouw meerdagse fietsuitstap! De Museumpas kopen kan via http://bit.ly/museumpaskunststedenroute.

#oostende #ad #kunststedenroute #museumpas

Foto © Westtoer