• Shopping

Geniet van speciale condities deze maand bij Honda Casier!

Shopping |

Het is waarschijnlijk geen geheim meer; het autosalon waar autoliefhebbers jaar na jaar inspiratie opdoen en hun slag slaan, gaat deze maand niet door. Gelukkig kennen we bij Mijn Stad andere adressen in Oostende waar ze ook speciale aanbiedingen hebben.

Al sinds 1977 is het familiebedrijf Honda Casier een gerespecteerde Honda-verdeler in Oostende. Maar laten we even terug in de tijd gaan… Jules Casier startte in der tijd een simpele, maar kwaliteitsvolle garage in Westkerke. Zoon Noël nam die eind de jaren ‘60 over en zorgde voor steeds meer tevreden klanten dankzij zijn betrouwbare service. De zonen van Noël namen op hun beurt de garage(s) over: Johan en vrouw Sandra staan voor je klaar om je in Oostende welkom te heten en zoon Hans en vrouw Sandra (ja, je hoort het goed 😉) runnen het tweede filiaal in Westkerke.

Sinds 2005 kunnen biker boys & girls ook hun hart ophalen bij Casier, aangezien ze ook Honda-motorverdeler zijn geworden. Naast de toonzaal met steeds de nieuwste Honda-modellen, kan je bij Casier ook terecht voor garage- en carosserie diensten, waar ook andere automerken welkom zijn. Van een all-in-one service gesproken! Bij het filiaal in Westkerke ligt de nadruk bovendien op carrosserie. De grote troef van de familie is dat ze het belangrijk vinden om onderhoud aan te bieden tegen een erg eerlijke prijs.

Casier biedt ook een uitstekend en ruim gamma tweedehands Honda’s aan, wat in deze tijden met de langere leveringstijden van nieuwe auto’s een extra interessante optie kan zijn. Hun paradepaardje dezer dagen: de nieuwe Honda HR-V hybride. ‘S werelds meest verkochte SUV met een luxueus en ruim interieur, bekend voor zijn grote mate van veiligheid.

Voor wie het een droom is om door Oostende te cruisen op een scooter; say no more! Honda Casier verkoopt namelijk ook Honda-scooters die eruit springen qua veiligheid én design. En voor de milieubewuste scooter-liefhebbers; er zijn zelfs elektrische exemplaren te koop.

Het salon is in januari ook open op zondag. Van 10 tot 30 januari zijn het bovendien ‘Motordealer days’ waar je van uitzonderlijke promoties kan genieten. Haast je dus snel om je droomvoertuig op de kop te tikken bij Honda Casier!

📍 Torhoutsesteenweg 470, Oostende

📍 Gistelsesteenweg 111, Westkerke